Siirry sisältöön

Treeniryhmät

Taaperot +3 vuotta
* Taaperot; peruskurssi
* Taaperot; jatkokurssi

Taaperoissa on kaksi eri tasoryhmää, "peruskurssi" sekä jatkoryhmä. Taapero harjoitusten tavoitteena on leikkien ja pelien kautta opettaa lapsille motoriikkaa, koordinaatiota, akrobatiaa Hapkidon ohessa. Tärkeänä osana on myöskin toisten lapsien kanssakäyminen.

Juniorit 7-13 vuotta

* Juniorit; peruskurssi
* Juniorit; alemmat vyöt (keltainen - vihreä+1)
* Juniorit; ylemmät vyöt (sininen+musta)

Junioriharjoittelu on ohjattua liikuntaa. Se noudattaa pääosin samoja linjoja kuin aikuisillakin, mutta lasten erikoispiirteet on otettu huomioon harjoittelussa. Keskusjärjestö panostaa junioriohjaajien koulutukseen ja monet ovat käyneet junioriohjaajille tarkoitettuja erikoiskursseja.

Tavoitteena on myös opettaa lapsille itsekuria ja toisten kunnioitusta, jotta harjoittelu voi tapahtua turvallisesti. Tämä on tärkeää lasten kohdalla, koska kokoerot voivat olla varsin suuria kasvuvauhdin vaihdellessa. Välillä harjoituksissa myös pelataan pelejä,jotta harjoitukset olisivat lapsille mieleisiä. Juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa omissa ryhmissään.

Nuoret ja seniorit
* Peruskurssi
* Alemmat vyöt (keltainen - vihreä+1)
* Ylemmät vyöt (sininen - musta)

Hapkido sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Harjoituksissa kunto kohoaa nopeasti, samalla opit tehokkaan ja realistisen itsepuolustaidon. Hapkido tarjoaa sopivasti haastetta, sen olessa yksi maailman monipuolisimmista itsepuolustustaidoista. Myöskin varttuneemmat harrastajat ovat tervetulleita harjoituksiin. 😉